Gör som våra tusentals nöjda kunder.

Flyttfirma Stockholm

 
av 627 omdömen

Anlita vår Flyttfirma och vi garanterar att du blir nöjd!

Priser Flytthjälp
Beräkna kbm
Skicka förfrågan

Flyttfirma Kalmar

Vi är en komplett flyttfirma både för privat- och företagskunder som behöver hjälp med flytt inom, från eller till Kalmar.
Oavsett om det gäller bohagsflytt eller företagsflytt har vi rätt kunskap för att hjälpa er på ett professionellt sätt.
Beroende på dina behov kan du anlita oss för enbart flytthjälp eller som komplett flyttfirma d.v.s. en helhetslösning med allt från packning, flytt, magasinering, flyttstädning mm.
Genom att välja oss som flyttfirma för flytthjälp i Kalmar kan du vara säker på att din bohagsflytt / företagsflytt är i trygga händer, detta då vi förutom all vår erfarenhet självklart är försäkrade om olyckan är framme.

Trygg flyttfirma i Stockholm


Billig flytthjälp Kalmar

Är du ute efter billig flytthjälp, då har du hamnat rätt. Vårt största fokus är att utbilda vår personal samt att satsa på hjälpmedel för att bli så effektiva som möjligt.
Genom att utföra tjänsten effektivt kan vi vara prisvärda, vilket innebär billig flytthjälp för dig som kund.
Försäkringar – vi innehar alla relevanta försäkringar ifall olyckan är framme.

Flytthjälp priser Kalmar – timpris eller fastpris?

Att välja fast pris för flytthjälp från till eller inom Kalmar kan vara det tryggaste för dig som kund och vi försöker alltid att erbjuda fasta priser. Beroende av vissa omständigheter kan vi ibland inte erbjuda fasta priser och i dessa fall kan vi erbjuda ett pris per timme och en uppskattning på hur många timmar det kommer ta att utföra tjänsten.

VÅRA PROJEKT