Gör som våra tusentals nöjda kunder.

Flyttfirma Stockholm

 
av 627 omdömen

Anlita vår Flyttfirma och vi garanterar att du blir nöjd!

Priser Flytthjälp
Beräkna kbm
Skicka förfrågan

Företagsflytt-Kontorsflytt

Behöver ditt företag flytthjälp?

Oavsett om ni söker flyttfirma för er företagsflytt, kontorsflytt, era anställdas eller kunders flytt, hjälper vi er med flyttjänster på ett professionellt sätt.

Vi hjälper många företag med flytt och nedan kommer några exempel på företagsflytt som vi kan hjälpa er med:

Kontorsflytt

Har ni ett litet eller stort kontor som skall flyttas?

Vi har kunskap och resurser att hjälpa er med flytten till era nya lokaler, oavsett hur stort ert kontor är. Ni kan anlita oss som komplett flyttfirma för er kontorsflytt (d.v.s. packning, flytt, flyttstädning, magasinering mm.) eller så kan ni själva välja de flyttjänster som ni behöver hjälp med. Det är ni som bestämmer om allt skall flyttas under samma dag eller om flytten skall ske i etapper.

Flytt av verksamhet

Det är inte endast kontorsflytt som vi kan hjälpa ert företag med. Med beaktande av just er verksamhet kan vi hjälpa till med flytt av skolverksamhet, flytt av inredning i produktionshallar, flytt av inventarier med mera.

Flytthjälp för anställda

Ska du som arbetsgivare omlokalisera en anställds bohag vid byte av tjänsteort, eller skall en anställd få som förmån att arbetsgivaren hanterar flytt av bohag? Dessa är bara två exempel på tillfällen där företag anlitar oss för hantering av flytt för sina anställda.

Flytthjälp för era kunder

Är ni aktiva inom homestyling, fastighetsmäkleri eller har ni ett annat verksamhetsområde och vill erbjuda era kunder en helhetslösning, kan ni anlita eller rekommendera vår flyttfirma för flytthjälp åt era kunder.

VÅRA PROJEKT